Ingredients:
- parben rogen (barbel's roe)
- czymerrrintten (cinnamon)
- pode mal (flat dough)
- ymber (ginger)
- visch rogen (roe)
- saffran (saffron)
- ful (stuffing)
- salcz (table salt)
- zucker (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
- weissen melb (wheat flour)
- weyß prott (white bread)
Tools:
- offen (baking oven)
- tuech (cheesecloth)
- morsar (mortar)
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: flat cakeType: -Item fladel von visch rogen nym aller lay visch rogen allain parben rogen nicht vnd stoz die woll in einem morsar das er wirt als ein strawben taig vnd stoz dar vndern ein wenig weyß prott vnd streich es durch ein tuech gburcz ab mit ymber saffran czymerrrintten mach [53v] pode mal von weissen melb vnd lautter wasser vnd salcz dy ful wan dw dy podemal hast gemacht vnd der offen woll gehaiczt ist so streich dy full auff pode mall vnd schueß sy in den offen vnd laß pachen wan sy nun pachen sind so gib haiß czw essen mit zucker