Ingredients:
- oppffel (apple)
- chals flungel (calf's lung)
- ayr (chicken egg)
- podl (flat dough)
- ymber (ginger)
- weinper (grape)
- milich (milk)
- pheffer (pepper)
- saffran (saffron)
- geburcz (spice)
- full (stuffing)
- czucker (unrefined cane sugar)
- weyssem melb (wheat flour)
Tools:
- offendel (baking oven)
Categories:
Main ingredient: offalPreparation: flat cakeType: -Item ein fladen von chals flungel nym [53r] dy lungel vnd woll sieden vnd thue dy druezz da von vnd hack sy auster massen chlain hastu nicht weinper so nym oppffel vnd hack das dar vnder vnd slach ayr dar an vnd geburcz mit ymber pheffer saffran vnd mach rodinaglin von weyssem melb nym milich dar czw czw der podl vnd wann die nun ge macht sein so haiß das offendel gar woll czestreichen dy full auff dy podel mul dicker dan eins halben finger vnd schewß in das offendel vnd laß woll pachen vnd gib sy also hayß cze essen mit czucker