Ingredients:
- mandel (almond)
- milich (almond milk)
- ziger (cheese analogue)
- weis protten (white bread)
- weins (wine)
Tools:
- schussell (bowl)
- tuech (cheesecloth)
- morser (mortar)
- phannen (pan)
- sib (sieve)
Similar recipes:
Same title: b4.32#sub1, b4.33, bs1.103, bs1.113, bs1.166, bs1.4, gr1.140, gr1.266, w1.33, w4.44, w4.46, m11.74, pa1.70, db1.4, db1.6, er1.3, wo1a.93, wo3b.155, wo3b.157, wo3b.37, wo7a.6, wo7b.149, wo7b.70Shared ingredients: gr1.140, wo1a.9Same ingredients in following recipe: 1Same tools in following recipe: 2Categories:
Main ingredient: nutsPreparation: aspicType: analogueItem zw einem mandel zyger Nym geschelhetten mandel vnd stos den In einem morser vnd mach dick milich da von vnd seich das durich ein tuech In ein phannen vnd reib ein wenig weis protten dar ein ee es er wall vnd ein wenig guecz weins dar ein vnd wenn es erwoldt so zeuch es auß der phannen auf ein sib oder auf ein tuech so seich das wasser da von vnd wirt guetter ziger dy richt lang gelegt als panprein vnd bestock sy mitt mandel chernn nim den selben ziger vnd leg In dy virtaill ainer schussell vnd gews mandel milich dar an