Roasted fish pureeein gmußSemantic annotation of the recipe "Roasted fish puree" (gr1.102)editionJulia EibingerHelmut W. KlugtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative Commons BY
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3.0 Grazo:corema.gr1.102CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, VisualisationAbout the project "CoReMA"Imprint of the project "CoReMA"ÖsterreichGrazUniversitätsbibliothekMs. 1609Mondseer Koch- und HaushaltsbuchGr134/8Gr1page in corresponding manuscriptTEI source of corresponding manuscriptcontext of corresponding manuscript/collectionContext for all recipes in manuscript "Gr1"References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMAdetails of editorial principles and practices for the semantic annotationrecipe2. Hälfte 15. Jh.2nd half of 15th c.14881451Entstehungsort unbekanntplace of origin unknown. Vermutlich ein Benediktinerkloster, evtl. Kloster Tegernsee oder Kloster am Mondsee.Bavarian
Item wildw aber ein gmuß machen So nym ein guetten prat visch vnd nym weinper dar czw vnd stos es durch ein ander dar czw mustu haben guetten weindas mueß ist auster massen guett vnd guett gburcz muest haben vnd czuckersalcz vergiß nit dar ann