Ingredients:
- buttern (butter)
- eyern (chicken egg)
- teyck (dough)
- fisch (fish)
- mele (flour)
- pfeffer (pepper)
- saffran (saffron)
- Stockfischen (stockfish)
- salcz (table salt)
- essig (vinegar)
- wasser (water)
Tools:
- fewer (ember)
- schynen (rod)
- hulczin rost (wooden grate)
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: -Von Stockfischen NIm eynen stockfisch der nicht duerr sy vnd thu Im die hauet abe weich In In kaldem wasser ein nacht druecke In In essig das er gancz blibe bind In die lenge uff zcwen schynen vnd leg In uff eynen hulczin rost mach In warm vnd betrewff In mit buttern mache eynen teyck von mele vnd von eyern darzcu thu gestossen pfeffer vnd saffran vnd salcz zcu massen als der fisch gar heysz sy szo slahe den teygk daruff mit eynem swancke riche fast fewer darunter vnd lasz In werden rot ee du In von dem fewer nymest betrauff In mit buttern faste vnd gib In hin