Ingredients:
- kuemel (caraway)
- negellein (clove)
- Ingwer (ginger)
- honigs (honey)
- lampreden (lamprey)
- galgan (lesser galangal)
- muschat blumen (mace)
- pfeffer (pepper)
- rinden brotes (rye bread crust)
- fuelle (stuffing)
- salcze (table salt)
- essig (vinegar)
Tools:
- moerser (mortar)
- huelczen rost (wooden grate)
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: -Eyn gut fuelle Nym lampreden vnd snyt sy an sechs stueck das mittel stuecke mache mynner dann die andern stueck bespreng sie mit salcze vnd leg sie uff eynen huelczen rost brat sie gar nym das mittelst stuecke szo es gar ist gebraten stosz es In eynem moerser vnd thu darzcu ein swarcze rinden brotes die weich In essig vnd thu darzcu gestossen galgan pfeffer vnd Ingwer kuemel vnd muschat blumen vnd negellein wiltu es aber lang behalten szo machs scharff mit essige vnd thu ein wenig honigs darvnter vnd suede es vnd leg die lampreden kalt darein Nach dir wise magstu machen gebraten newen awgen oder was du wilt