Ingredients:
- brotes (bread)
- buttern (butter)
- brust von eynem hun (chicken breast)
- ey (chicken egg)
- vischen (fish)
- melbes (flour)
- Ingwer (ginger)
- hechten (northern pike)
- pfeffer (pepper)
- musz (puree)
- salcz (table salt)
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Main ingredient: poultryPreparation: -Type: show dishVon Morchen NIm von der brust von eynem hun vnd hack die klein vnd stosz sie In eynem moerser vnd thu darzcu ein wenig melbes vnd grobes brotes pfeffer oder Ingwer salcz zcu massen ein ey oder czwey nach der menge roeste das wol [127r] zcu sammen snyt czwei klueppelin eyns fingers lang als ein ellen schafft fornen slecht sinwel vnd nym des gesoten als grosz als ein morche walckes sinwel in der hant vnd fuege es uemb den spisz als ein morch vnd czwenge es vssene das es krusp sÿ leg es In eynen pfannen lasz es siden mit dem stecken vnd die weil das siede szo bewircke den andern stecken vnd als du den eynen usz nymest szo leg den andern ein vnd mach ir als vil du wilt wanne sie gar sint gesoten szo nym sie usz ruer ein gehacktes musz mit buttern das fuelle In die morchen vnd steck sie wider an den spisz mach sie heisz vnd betrauff sie mit buttern vnd gib sie hin Also magstu auch machen morchen von hechten vnd von andern vischen