Similar recipes:
Same title: b3.9, b4.148, b4.216, br1.28, bs1.140, gr1.92, w1.152, w1.218, w4.156, db1.44, er1.37, wo10c.81, wo10c.90, wo1a.50, wo3b.104, wo8.256Shared ingredients: so1.61, so1.61#sub1, so1.82, so1.83, so1.84, db1.16, db1.44, wo3b.165, wo3b.188, wo3b.188#sub1, br1.11, br1.28, gr1.24, k1.109, k1.110, k1.111, k1.87Same ingredients in following recipe: 1Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: pastryPreparation: deep friedType: -Also machstu dy chuechel vercheren Wildw es aber vercheren so prenn es ab dem taig mit haysser milich vnd thue ym dan als ich dich vor gelertt han vnd stupp es als vil mer darZue vnd wuertz es wie wol dw wellest da mit pach es als das vorgenannt essen da mit ist es beraytt