Ingredients:
- ayer (chicken egg)
- chreuschen (crayfish)
- gepraet (crayfish meat)
- weyssen ayeren (egg white)
- petersil (parsley)
- saffran (saffron)
- gewuertzt (spice)
- prue von wein vnd auch von esseig (vinegar wine broth)
- totteren (yolk)
Tools:
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishEin Reindel von chreuschen mach also Wildw ein reindel von chreussen machen so schel dye chreuschen also roch dar nach vnd ir machen wild vnd nym das gepraet fuer dich vnd hack das klain vnd nym dar vntter rochew ayer als vil dich guet duckt vnd seych dar zue das es icht zefeucht [93r] werdt das dw es zu einem sybeln pratten machst vnd das er gewuertzt sey mit stupp vnd saffran da mit legt es in ein prue von wein vnd auch von esseig vnd lass es syeden vntz an sein genueeg da mit stoss es an ein klains spissel vnd leg es zu einem fewer vnd beslach in auf das viertail mit weyssen ayeren vnd thue es nach der twirg des pratten vnd das ander tayl beslach mit totteren vnd das trit mit gruenn ayeren von petersil vnd das vierdt mit gelben ayeren