Ingredients:
- hecht (northern pike)
- haubt (northern pike head)
- palg (northern pike skin)
- Zagels (northern pike tail)
- gewuertzt (spice)
- prue (stock)
- totteren (yolk)
Tools:
- tuech (cheesecloth)
- rost (grate)
Similar recipes:
Same title: db1.23Shared ingredients: br1.18, db1.23, wo3b.170, wo3b.170#sub1Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: fishPreparation: boiledType: show dishWildw in verkeren so vercher inn also Wildu In vercheren Ich mayn den hecht So thue ym mit den palg als ich dich vor ge[88v]lernt han Wart das der palg verpunden sey in einem nassen tuech und leg dy visch in ein prue vnd lass yn syden vnd huet des Zagels das in dy hitz icht ? pren Nym yn her aus vnd prich sein nicht vnd leg in auf ein rost vnd pren in nicht Beslach in mit totteren die wol gewuertzt sein vberall das haubt lass sten da mit Zeuch In dem palk wider dar vber also gruen vntz an das haubt