Ingredients:
- zymett rinden (cinnamon)
- ymber (ginger)
- leczelten (gingerbread for sauce)
- zucker (unrefined cane sugar)
- wein (wine)
Tools:
- schusselenn (bowl)
- tuch (cheesecloth)
- pfannen (pan)
Similar recipes:
Same title: b4.120, b6.30, br1.36, gr1.257, gr1.53, h2a.5, h2b.3, w1.124, w4.115, bs2.4Shared ingredients: wo8.125, wo8.142, wo8.203, wo8.222, wo8.56, wo8.67, wo9a.32, wo9a.73, wo9a.73#sub1, b6.30, br1.36, gr1.166, h2a.5, h2b.3, bs2.4, wo8.123, wo8.123#sub1Same ingredients in following recipe: 1Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: spicesPreparation: sauceType: -Ein sals von leczelten So nym einen gutten lekuchen vnd den zu dunnen snytten als pfeffer prott vnd sewd in ab mit wein vnd treib es durch ein tuch als einen pfeffer vnd nym dor vntter zymett rinden vnd ymber als vil du wild vnd well es in einer pfannen vnd geusz den auff dy salsen schusselenn vnd thu auch zucker[300v] dor zu vnd newsz es denn