Ingredients:
- eyer (chicken egg)
- krebsen (crayfish)
- prott (crayfish meat)
- petterlein (parsley)
- pfeffer (pepper)
- saffrann (saffron)
- wurtz (spice)
- essich (vinegar)
- prwe (vinegar wine broth)
- wein (wine)
- totternn (yolk)
Tools:
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show disheinen protten von krebsen vindstu etc. So sol der krebsz also roh darnoch vnd du ir machen wilt vnd nym daz prott fur dich vnd hak daz clein vnd nym dor vnter roh eyer als vil dich gut dunckt vnd sich dor zu daz ez ichtt zu feucht werd daz du ez zu einem silbren pratten macht vnd wurtz ez wol mit stup vnd mit pfeffer vnd saffrann domit leg ez in ein prwe dy ge macht sey von wein vnd von essich vnd la es siedenn vncz dich sein gemuck dunckt da mit stosz an ein cleins spiszlein vnd leg in zu einem fewer vnd beslach in mit ayeren auff dem virtail mit totternn vnd daz dritt mit grunen ayeren mit petterlein vnd daz virtail von gelben ayeren vnd richt es an