Ingredients:
- ayren (chicken egg)
- saluan (common sage)
- kraeutteren (herb)
- saffran (saffron)
- wasser (water)
- totter (yolk)
Tools:
- No tools mentioned
Similar recipes:
Same title: b3.8, b6.33, bs1.280, bs1.87, gr1.109, gr1.18, gr1.246, gr1.251, gr1.5, h2a.61, h2b.35, w4.55, k1.85, so1.59, bs2.49, b1.47, wo3b.27, wo7b.102, wo8.165Shared ingredients: wo8.175, b4.97, bs1.87, w1.100Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: eggs eggsPreparation: pan fried panfriedType: show dish show dishvon gefuellten ayren die gepraten sind Item nymm ayer vnd schlah sy an peden spiczen auf plas dar ein das der totter heraus far . hack saluan meng sy d zue den toettern vnd fuelle die wider ein vnd wuerff sy In ain haiss wasser vnd schoell die ayr vnd prat sy vnd beschlahe sie mit ayren vnd mit kraeutteren vnd mit saffran vnd gib sy dann hin .