Similar recipes:
Same title: bs1.160Shared ingredients: b4.156, b6.28, b6.31, bs1.160, bs1.49, gr1.142, gr1.222, gr1.97, er1.7, b1.16, b1.31, wo1a.13, wo1c.12, wo1c.17, wo3b.172, wo3b.68, wo7a.143, h2a.24, h2b.15, w1.158, k1.11, k1.133, k1.59, pa1.73, so1.107, so1.33, so1.90, bs2.16, db1.25, wo7a.26, wo7a.89, wo7b.15, wo7b.169, wo7b.228, wo7a.89#Alt_dish_2, wo9a.8, wo9b.24, wo9b.39, wo9b.73Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: vinegarPreparation: -Type: household tipvon guotem essich wie man den machen sol . Item Nym weinper vmb sand michels [60v] tag ee sy recht czeittig werden vnd ze knoer oder zer knuesch die mit den hennden vnd nym dann ain glasirtes peck vnd thue das darein vnd secz es an die sonnen vnd lass es wol verIaeren vnd thue dann die huellsen dauon vnd geuss das lautter In ain faesslein das sauber vnd schoen sein . vnd schwenngcks mit dem aller pesten wein so du In gehaben macht vnd lass das faesslein wider trucken werden vnd thue den vor geschriben wein In das faesslein nit gar zue vol vnd las es sten an der wirem So hastu den den aller sterckisten essich vnd der haist In der Appodecken Acetum fortissimum .