Ingredients:
- Anis (anise)
- zymet (cinnamon)
- Naegelein (clove)
- vische (fish)
- ymber (ginger)
- galgannt (lesser galangal)
- hecht (northern pike)
- pfeffer (pepper)
- Saffran (saffron)
- salcz (table salt)
- essich (vinegar)
- wein (wine)
Tools:
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: boiledType: -Eingemacht vische . Item Nym visch hecht vnd annder guot visch die du In ain gabraide [56r] machen wild . hack sy zue stucken vnd stupff sy In ain schaff vnd geuss wein doran vnd essich zue massen vnd sauber salcz vnd seud sy schon So sy gar gesoten sind So wuerff daran ain ymber . zymet Naegelein galgannt. Anis pfeffer Saffran temperir es gemach das es guot werde vnd lass es erwallen mit den vischen vnd leg dann die visch In ain schuessel vnd lass kalt werden piss das sy gesiedennt also .