Ingredients:
- weinpern (grape)
- gewuercz (spice)
- semel (white bread)
Tools:
- tuech (cheesecloth)
- reindel (container)
- choln (ember)
- moersaer (mortar)
Similar recipes:
Same title: b2.2, br1.2Shared ingredients: wo9a.41, b4.156, br1.2, br1.7, bs1.274, bs1.49, gr1.189, gr1.23, gr1.242, h2a.22, h2a.54, h2b.13, w1.158, k1.24, k1.63, so1.36, a1b.14, bs2.14, bs2.39, db1.12, b1.16, wo3b.145, wo3b.161, wo7a.119, wo7a.179, wo7a.17, wo7a.205, wo7a.208, wo7a.224, wo7a.259, wo7a.53, wo7b.134, wo7b.160, wo7b.19, wo7b.194, wo7b.241, wo7b.88, wo7b.99Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: fruitPreparation: pureeType: -Ein gut reindel von weinpern So nim auff ein virdung oder auff ein halb phunt alz vil dw wild vnd vber sewd sy vnd nim sy dan her auz vnd stoz in ainem moersaer vnd seich sy dan durich ein tuech alz dikch dw muegst dar in sy gesoten sey vnd mach ez dan mit gewuercz vnd mit ainer semel daz ez werd in der dikch allz daz vorgenant essen vnd secz auff ein choln vnd laz sieden vnd richtz an