Ingredients:
- hecht (northern pike)
- hawpt (northern pike head)
- palg (northern pike skin)
- zagels (northern pike tail)
- gewuerczt (spice)
- prw (stock)
- totern (yolk)
Tools:
- tueech (cheesecloth)
- rast (grate)
Similar recipes:
Same title: br1.18Shared ingredients: br1.18, db1.23, wo3b.170, wo3b.170#sub1Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: fishPreparation: -Type: -Wildw den hecht verchern So tw in mit dem palg alz ich dich vor gelernt han . vnd wart daz der palg verpunden sey in einem nassen tueech vnd leg den fisch in ain prw vnd lazz in sieden . vnd huett dez zagels daz in die hicz nicht peruer da mit nim in her auz vnd prich inn nit vnd leg in auff ein rast vnd prenn in ab beslach in mit totern . die woll gewuerczt sein vberall dan daz hawpt la sten da mit zewch den palg wider dar ueber also grueen vncz an daz hawpt so ist ez perait