Ingredients:
- kalb (calf)
- wamppen (calf belly)
- Swaiss (calf blood)
- haubt (calf head)
- krass (calf offal)
- magen (calf stomach)
- hyernn (calf's brains)
- fuesss (knuckle of veal)
- reyzz (rice)
- wein (wine)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: meatPreparation: -Type: kitchen tipICh kam hin ein Do vand ich nicht anders Wann ein kalb vnd muest doch dauon essen machen SO Nym ein Kalb vnd slach das vnd . vach den Swaiss In ain haissen wein vnd haer das chalb also gancz vnd slach Im das haubt ab vnd . chlewb das haubt von einander Vnd nym das hyernn daraus vnd das ander Wasch schon vnd sewd es rain Dauon mach ein hauptt pressen Nuen nym die fuesss vnd mach daraus ein Sulczen Nym das krass das reyzz vnd . mach es schon nuen nym die wamppen vnd . den magen Recipe breaks off.