Ingredients:
- duennen taig (batter)
- prott (bread)
- ayr (chicken egg)
- Salua (common sage)
- plat (dough sheet)
- Aell (eel)
- haupt (eel head)
- hawtt (eel skin)
- chreawtter (herb)
Tools:
- No tools mentioned
Similar recipes:
Same title: b4.199, b4.226, w1.202, w1.227, k1.19, m11.40, ds1.39, wo1a.66#sub1, wo3b.127#sub1Shared ingredients: b4.226Same ingredients in following recipe: 1Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishAin Richt von ainem frischen Aell NIm frisch aellen zeuch In ab die hawtt . lass sy gar sieden . vnd tuee her aus die graett stozz chreawtter ayr mit den aellen vnd schon prott vnd hach darczu Salua full die hawtt damit vnd fueg das haupt zu dem aell chlen In mit einem duennen taig vnd ein plat von aieren vnd mach in auff gibs hin versalcz nicht .