Ingredients:
- spekch (bacon)
- taig (batter)
- chuemb (caraway)
- ayr (chicken egg)
- Saluay (common sage)
- lambpshawbt (lamb head)
- fleisch (lamb meat)
- smalcz (lard)
- fleisch (meat)
- pheffer (pepper)
- Rech haupp (roe-deer head)
- Spenvaerleins hauppt (suckling pig's head)
Tools:
- pain (skull)
Categories:
Main ingredient: offalPreparation: bakedType: -Aber von fleisch kraphen NIm ein lambpshawbt vnd sewd es gar vnd nym alles das fleisch das die pain peleiben tuee darczu hertte ayr vnd Saluay vnd hakch es chlain Meng darcz roche ayr gesnitten spekch pheffer chuemb dicz Condiment full In In die hyernn schall vnd wurch es [105v] an die stat do es ee was . zeuch es durch ein ayr taig vnd pach es In smalcz also . mach das Rech haupp vnd des Spenvaerleins hauppt