Ingredients:
- Aneys (anise)
- prott (bread)
- ayr (chicken egg)
- Saluay (common sage)
- Aell (eel)
- haubt (eel head)
- hawt (eel skin)
- Ingwer (ginger)
- petersill (parsley)
- pheffer (pepper)
- Salcz (table salt)
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Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishVon dem Aell NIm ein frischen All . treib Im ab den sleyim In chaltten aschen lass die hawt pey dem kopph vnd zeuch . die vber den zagel das sy nicht ab her . komb hakch Saluay petersill darczu gestossen Ingwer pheffer Aneys Salcz wirff es auff den All vnd zewch die hawtt wider vber pespreng In mit salcz leg In auff ein rost prat In gar gib In hin So . du die hawtt ab geczogen hast . So sneid Im ab das haubt vnd sewd In lazz aus die greatt vnd hakch den All vnd nym ayr Saluay vnd schon prott pheffer Ingwer Aneys Salcz damit full die hawt nicht [101v] Vol full das haubt auch prat In gar vnd . gib In hin