Ingredients:
- aneyzz (anise)
- pier (beer)
- zynomey (cinnamon)
- negelein (clove)
- Ingwer (ginger)
- Gallgant (lesser galangal)
- pheffer (pepper)
- Sweinein fuezz (pig's trotters)
- prue (pig's trotters broth)
- Saffran (saffron)
- essech (vinegar)
- wein (wine)
Tools:
- schussel (bowl)
- toph (cooking pot)
Categories:
Main ingredient: offalPreparation: aspicType: savouryVon ainer gutten Gallrat . NIm Sweinein fuezz lass die sieden wol . halb gar vnd tuee sy paid in einen toph . vnd geuezz darauff wein oder essech [97v] vnd duenn pier sewd es darInn gar vnd laz erwallen pheffer Ingwer aneyzz Gallgant zynomey negelein Saffran vnd . gewzz den ab . die prue ein tail die speis In schussel vnd gewzz die pruee wider auff vnd . lozz es kullen vnd es hin