Chicken, roasted and deep friedEin Anders von huennernnSemantic annotation of the recipe "Chicken, roasted and deep fried" (b4.173)editionJulia EibingerHelmut W. KlugtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative
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Commons BY-NC-SA 4.0 Grazo:corema.b4.173CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, VisualisationAbout the project "CoReMA"Imprint of the project "CoReMA"DeutschlandBerlinStaatsbibliothek zu Berlin – Preußischer Kulturbesitz
–HandschriftenabteilungMs. germ. qu. 1187 B4B4page in corresponding manuscriptTEI source of corresponding manuscriptcontext of corresponding manuscript/collectionContext for all recipes in manuscript "B4"References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMAdetails of editorial principles and practices for the semantic annotationrecipeMitte 15.
Jh.mid 15th c.Entstehungsort
unbekanntplace of origin
unknownBavarian
Ein Anders von huennernnZW glid ein Iunge geprattne henn
vnd slach ayr mit Ingwer vnd ein klain aneysgews . das mit huenern In einen vaisten haissen Moserlass es pachengeleich haw es mit einem chlain smalczdicz haissen kunigs huener