Ingredients:
- huennernn fuezzen (chicken claw)
- ayr (chicken egg)
- Negel (clove)
- fleisch pruee (meat stock)
- gewuercz (spice)
- prue (stock)
- full (stuffing)
- Chalppfleisch (veal)
Tools:
Categories:
Main ingredient: meatPreparation: dumplingsType: show dishEin essen von huennernn fuezzen . NIm laettig fuezz von Iungen huennern nym ein guet mager Chalppfleisch vnd . hakch das chlain vnd mach das ab mit guetten gewuercz In die full wirff gancze Negel wildu es auff ein essen haben So nym zway ayr . daran vnd wann die full peraitt ist vnd daz es auch nicht dwnn sey so mach denn chlaine [93v] knodlein dauon so tue denn die full In die chlaen vnd nym ein fleisch pruee vnd lass wol sieden . In einer phann . So tue denn die claen darIn vnd wenn sy nue gestrekcht sein So nym ein kessell vnd tue darIn ein raine prue vnd tuee die peallein In die fuezz . vnd tue sy Indie haissen pruee So werden sy chrumpp das sy peleiben vnd lass sy sieden vncz an die stat . mach ein geliberte pruee daran vnd lass nicht versieden gib es hin