Ingredients:
- negelein (clove)
- hecht (northern pike)
- swais (northern pike blood)
- stukch (northern pike filet)
- leber (northern pike liver)
- heawtt (northern pike skin)
- magen (northern pike stomach)
- magn (opium poppy)
- full (stuffing)
- salcz (table salt)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: fish offalPreparation: roastType: -Von ainem gefullten hecht NYm ein anderen hecht vnd sneiden oben an der kchew vnd rawmm zwischen dem visch vnd der heawtt des solt du nicht vergessen vnd zeprich der heawt nicht zu peden seitten solt du den magen vnder greiffen als einem Iungen huendlein leber vnd magen nym her aus den ker vmb vnd full In schon vnd nym von einem anderen hecht zway stukch oder drew vnd hakch das klain vnd [74r] nym den swais Darczue so wirt die full prawn nym negelein Darczu so wirt es swarcz vnd full den magn damit vnd la In sieden vnczt an die stat Wann der magen gesotten ist So tue In wider In den hecht vnd die leber darczu vnd tue Im mit dem salcz recht mit diser full full den hecht vber all das die hawt nicht zuvol sey So prist sy nicht