Categories:
Main ingredient: fish fishPreparation: pan fried panfriedType: -Ein gemuess von Stokch vischen NYm ein Stokch visch vnd waessernn zwentag vnd zwo nacht an dem dritten tag nym In heraus zeuch Im die haut ab . das Sy also gancz peleib hakch Im den zagel einer spann langk ab vnd tue den von ein ander vnd tue die greatt tue heraus vnd la chain darIn peleiben vnd das Im die seitten also gancz peleib vnd leg In auff ein schuessel Nym daz ander tail da mach vir stukch von nach der twirch vnd tue es In ein haffen das der also gancz mag peleiben vnd legs zu dem anderen in den haffen vnd lass In sieden Wann du nue greyffst das er sich tailt So leg In heraus in ein Koer vnd tuee ein rain wasser darauff vnd tue dem die greatt dauon pletternn so du praitest macht was der grossen pleter sein die solt du pachen in einem oell nym winczig mel solt du stewben dar auff pachs denn ab in einez smalcz oder oll was du hast do mach ein [91v] Swarczen pheffer an vnd tue guet gewurcz daran vnd gib es .