Ingredients:
- ayr (chicken egg)
- krewtter (herb)
- milich (milk)
- saffran (saffron)
- salcz (table salt)
- wasser (water)
Tools:
- chessel (cauldron)
- tuech (cheesecloth)
- toph (cooking pot)
- haffen (pot)
- spis (spit)
- stain (stone)
- twierel (whisk)
Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: -Type: -Ein gemuss NIm ein gefuegen haffen mit milich slach zwelff ayr darczue salcz vnd saffran slach sy mit einem twierel secz die milich mit dem toph in ein wallunden chessel mit wasser lazz sy darInn sieden als lang als ein Rinttfleisch so sy gar sey gesotten So gib sy hin an ganczen stukchen vnd . gib darauff wol gesmache krewtter
*Flan, roasted* (Subrecipe Nr. 1) [cooking recipe] Wildu sy pratten So tue sy In ein tuech die weil sy gancz ist vnd peswer sy mit einem stain sanfft von morgen pis an den abent sneid sy dunn . vnd stozz an ein spis vnd pespreng sy mit [89r] Salcz vnd mit vnd gib sy hin