Ingredients:
- brots (bread)
- kalbe (calf liver)
- rechaltern vogelen (fieldfare)
- magen (fieldfare stomach)
- verbe (food coloring)
- smalcze (lard)
- leber (liver)
- fleische bruewe (meat stock)
- leber von eime schaff (sheep liver)
- worcze (spice)
- esziges (vinegar)
- wins (wine)
Tools:
- duche (cheesecloth)
- pannen (pan)
Categories:
Main ingredient: offalPreparation: -Type: -Wiltu machen ein leber sulcze von rechaltern vogelen so nym die vogel vnd bereyt sie schone vnd lasz die magen gancze dain vnd erwelle sie in einer pannen mit fleische bruewe dar nach brait sie in smalcze So nym dan ein leber von eime schaff odir von eime kalbe vnd stosz die wol vnd nym also vil brots auch darczu vnd gusz wenig wins vnde esziges dar ane vnd slach isz durch ein duche vnd worcze isz vnd verbe isz wol vnde laisz isz erwallen vnd gip die vogel darueff