Calf's head, roastedeinen kalbscop fullenSemantic annotation of the recipe "Calf's head, roasted" (b1.29)editionJulia EibingerHelmut W. KlugtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative Commons BY 4.0Creative Commons BY-NC-SA 4.0 Grazo:corema.b1.29CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, VisualisationAbout the project "CoReMA"Imprint of the project "CoReMA"Deutschland
BerlinStaatsbibliothek – Preußischer Kulturbesitz –HandschriftenabteilungMs. germ. fol. 244 B1B1page in corresponding manuscriptTEI source of corresponding manuscriptcontext of corresponding manuscript/collectionContext for all recipes in manuscript "B1"References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMAdetails of editorial principles and practices for the semantic annotationrecipeca. 1445ca. 144514471447Gegend von Mainzarea of Mainz: Aufgrund von Wasserzeichen, der rheinfränkischen Sprache und einem Kalender der Diözese Mainz dort verortet.Rhine Franconian
Wiltu einen kalbscop fullen vnde braden so sude in wol darnach briche yme die hyrnschalen vnd due gude worcze dar in vnd guesz heysz smalcze dar in vnd brat yne uff eym roist vnd gip isz heysz