Similar recipes:
Same title: a1b.55Shared ingredients: wo3b.19, wo3b.27, wo3b.8, wo7a.35, wo8.1, wo8.167, wo8.168, wo8.172, wo8.175, wo8.176, wo8.179, bs1.232, bs1.260, bs1.262, gr1.206, gr1.246, gr1.76, h2a.62, h2a.63, w4.55, k1.87, pa1.10, pa1.19, so1.61, a1b.55, bs2.51, bs2.52, bs2.61, wo1a.4Same ingredients in following recipe: 0Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: -Type: medicinalEyer Die do frisch sein von einem hun die sein die pestenn Der totter hicziget bescheidenlich vnd speißt wol Aber das weyß kelt vnd macht schleim vnd boeß plut vnd ein boese speyß Weiche hennen eyerr gesotten in wasserr sein dewig vnd sein nuetz den lewten die krafft los sein wordenn vnd den lewten vonn den vil pluts get Gebratennn eyer manchenn den tampff in das haubt auff genn . Weich hennen eyer gesotenn sein gut den lewtenn die das abnemenn haben die do heiser oder rauch in der kelenn sein vnd nicht wol etmennn mugenn oder die plut zu dem mund auß werffenn