Similar recipes:
Same title: a1b.47Shared ingredients: b3.2, b4.136, h2a.13, h2a.9, w1.140, a1b.113, a1b.47, ds1.10, b1.73, wo10c.20, wo10c.66, wo10c.66#Alt_dish_1, wo10c.66#Alt_ingredient_2, wo10c.7, wo10c.7#Alt_dish_5, wo10c.7#Alt_ingredient_6, wo10c.9, wo10c.9#Alt_dish_1, wo7a.143, wo7a.273, wo7a.273#Alt_dish_1, wo7a.50, wo7a.50#Alt_ingredient_1, wo7b.191, wo7b.191#Alt_ingredient_1, wo8.238, wo8.238#Alt_ingredient_1, wo8.238#Alt_ingredient_2Same ingredients in following recipe: 0Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: fruitPreparation: -Type: medicinalPflawmen Sein zweyerlej weiß vnd swartz vnd sein ped der natur das sie keltenn vnd feucht machenn so sie zeittig sind vnd vertreiben uebrige poese hitz die von hitziger vber gell kummet vnd machen zu stul genn . Aber sie krenckenn ein wenig des magens muet vnd die sein weyß vnd sein peßerr dann die swartzen Auicenna spricht So sie grosserr vnd veister sind so sie ye pesser sind man soll sie essen ee das man ander speiß ist vnd sunderlich so der mensch nit mag zu stul genn