Ingredients:
- Speck (bacon)
- Hecht (northern pike)
- zwiebeln (onion)
- grune Pettersilgen (parsley)
- Pettersilgen wurtzeln (parsley root)
- Pfeffer (pepper)
- saffran (saffron)
- waßer (water)
- geweichte semmel (white bread)
Tools:
- keßel (cauldron)
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: boiledType: -Einen Hecht mit zwiebeln Speck vnd Pettersilgen wurtzeln etc. Nim Pettersilgen wurtzel schabe sie sauber darnach nim zwiebeln speck vnd Pettersilgen wurtzeln auch ein wenig grune Pettersilgen vnd geweichte semmel komen hackes wol durcheinander darnach Pettersilgen wurtzell noch mehr vnd schneide sie lenglichten nim den hecht schiepffe in Reiß in vndt schneidt in zu stucken wesch in sauber nim waßer setz es vber in einem keßel wirff die lenglichte Pettersilgen darein Thue den hecht auch darzu laß in wol auff sieden scheume in fein rein thue das gehackte auch darzu vnd wens wol mit einander gesotten so wurtz es ab mit Pfeffer vnd saffran laß wieder vff sieden also ists recht etc.