Ingredients:
- Rindfleisch fett (beef fat)
- Rindt fleisch brue (beef stock)
- kalb fleisch von der brust (breast of veal)
- Ingber (ginger)
- Lemonien (lemon)
- saffran (saffron)
- saltz (table salt)
- Kalbfleisch (veal)
- brue (veal broth)
- waßer (water)
- semmeln (white bread)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: meatPreparation: boiledType: -Kalbfleisch mit Lemonien Nim kalb fleisch von der brust zu hacks vff stucklein wie man Pflegt legets in kalt waßer laß ein gutte stundt darinnen liegen wesches sauber aus saltz es vnd setz es bey scheumes sauber vnd wen es wol gesotten hatt so kuhle es aus als dan geuß die brue halb wieder darauff vnd halb Rindt fleisch brue auch darzu nim vnd setz es wieder bey vnd laß wol sieden nim lemonien vnd Rindfleisch fett hack es klein vnd thus auch darzu Reib auch ein wenig semmeln darein das es ein dickes bruelein krigt vnd wen du es schier wilst anrichten j virttel stundt zuuor so nim lemonien schneidt sie fein scheublicht thue sie auch darzu wurtz es ab mit Ingber vnd saffran laß es wieder vff sieden als dan ists gutt etc.