Ingredients:
- braunne butter (Beurre noisette)
- Huener (chicken)
- Parmasan keß (parmesan cheese)
- geroesten semmeln (toast)
- semmeln (white bread)
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Main ingredient: poultry poultryPreparation: pan fried panfriedType: -Gebrattene Huener mit Parmasan keß Wen die huener gebratten sein so nim vnd zuleg sie in ein silberne schußel nim semmeln Roest die selbigen auff einen Roste schnitt weis nim Parmasan keß Reib in auff einem Reibeyssen ein eben theil nim darnach die huner leg sie in braunne butter laß sie wol bratten nim sie wieder heraus nim die geroesten semmeln leget sie vnden in die schussel vndt [72v] bestrewe sie mit Parmasan keß ein eben theil lege die hunner oben darauff so fein herumb strewe wieder keß daruber vnd von der braunen butter darinnen die huner gebratten sindt worden heuber gegossen ein bar leffeluoll damit die semmeln wol getroffen werde als dan deck es zu mit einer dartten decke vnd thue vnden vnd oben kohlen dahin laß es gemach sieden vnd gieb achtung darauff den es oben leicht anbrennet wen du sie wilt zu Tisch geben so bespreng mit den gerieben keß etc.