Ingredients:
- Speckh (bacon)
- Breidl von einem hindtern Kalbsschlegel (calf round steak)
- zimet (cinnamon)
- Negelein (clove)
- Salbey (common sage)
- Ingwer (ginger)
- Kreuetter (herb)
- Mayeron (marjoram)
- fleischbruee (meat stock)
- pfeffer (pepper)
- Supen bruee (stock)
- saltz (table salt)
- Kalbs (veal)
- blettlein (veal escalope)
Tools:
Categories:
Main ingredient: meatPreparation: pieType: -Kalbs wueerstlein Nimb ein Breidl von einem hindtern Kalbsschlegel vnd schneitt duene blettlein herab 4 fingerbreidt ein finger oder lang darnach hacks vff beeden seitten mit einem messer doch nit gar durch Nimb darnach ein frischen Speckh saltz Mayeron vnd Salbey vnd ettliche guette Kreuetter hacks sambt dem Speckh vndtereinandter Ingwer pfeffer zimet vnd Negelein daran Ein wenig Supen bruee Rueehr es alles vndtereinandter vnnd bestreich das obgeschribenne Kalbs brattens damitt vnnd wickels darnach vbereinandter wie ein wurst darnach lege es in ein pastetten Nimb Auch ein wenig kalb fleisch vnnd lass ein wahl drueber [46r] gehen denn hacks Clein vnd thue es Auch in die pastetten Auff die wuerst gieß darnach ein zimlich fleischbruee daran vnd laß pachen