Ingredients:
- oepffel (apple)
- Supen (apple parsley root broth)
- zimmet rindten (cinnamon)
- fisch (fish)
- Ingwer (ginger)
- Hechtt (northern pike)
- bruee (northern pike broth)
- petter silgen wurtzel (parsley root)
- pfeffer (pepper)
- Saffran (saffron)
- zucker (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
- wein (wine)
Tools:
- haerin tuch (cheesecloth)
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: boiledType: foreignEin andtern Polnischen Hechtt zu Kochenn Wilttu einen Polnischen hechtt sieden So schuepe in fein rein vnd seued in wie man pflegt saltz fisch zu Kochen mit halb wein vndt halb wasser vnnd Nim petter silgen wurtzel vnd schneid sie fein Clein vnd Auch oepffel vnd laß es flugs kochen das es fein weich wierdt vnnd reib es darnach durch ein haerin tuch mit der Supen damit dassselbige gekochtt ist vnnd geueß die erste bruee damit der hechtt erst gekochtt hatt fein rein abe vnd geueß dise vorgemelltte bruee darauff vnnd thue darein Ingwer Saffran zimmet rindten pfeffer vnd zucker darnach man es will Suess haben