Ingredients:
- zimet (cinnamon)
- Krebs (crayfish)
- Imber (ginger)
- Schmaltzs (lard)
- Pfeffer (pepper)
- gewuertzs (spice)
- Saltz (table salt)
- weiss geribenen Semmelmehl (white breadcrumb)
- Ayer dotter (yolk)
Tools:
- Krebsschalen (crayfish shell)
- Rost (grate)
- pfannen (pan)
Categories:
Main ingredient: fish fishPreparation: pan fried panfriedType: -Gefuellt Krebs zumachen Nimb Krebs vnd sied die wie man Sonsten pflegt Krebs zu sieden darnach mach die Heuesslein vnd Krebs fein Auff vnd hacke die Klein vnd Nimb Ayer dotter darunder doch nit zuuil vnd was du fuer gewuertzs haben wildt zimet vnd Imber Ist doch am besten vnd ein wenig Pfeffer du must Auch ein wenig weiss geribenen Semmelmehl darunder thun vnd ein wenig Saltz darnach Nimb ein Krebsschalen vndt fuell sie gar voll denn fuelle vnd nim sonsten [15r] Ettwas mach ein Krebsschalen die der Auch schier gleich ist vnd schieb sie vber die Ander das die berettlein sich vor einandter wenden vnd leg sie darnach Auff denn Rost dreiffe sie mit heisem Schmaltzs Sie sind Aber besser wenn man sie in einer pfannen beckt vnd das heiss Schmalzs fein alles darueber geuesset vnd wenn du es anrichttest So bestreuee es mit Pfeffer vnnd Ingber