Ingredients:
- Muscatblueet (mace)
- fleischbruee (meat stock)
- hechtten (northern pike)
- wurtzen Pettersill (parsley root)
- pfefferKoerrnner (pepper)
- voegell (poultry)
- Phaett Semmell (toast)
Tools:
- schuessell (bowl)
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: roastType: -Mehr voegell einzumachen Nim die voegl vnnd vberprenn sie schel ein etlich wurtzen Pettersill Auch ein etlich ganntz pfefferKoerrnner vnnd Muscatblueet geueß ein gesotten fleischbruee daran vnnd seuet dann die voegel Piß sie es gnug haben Nim dann ein etlich Phaett Semmell schnitten leg sie Auf die schuessell vnd die voegel Auf die schnitten vnnd geueß dann die fleisch Suppen Auch wurtzen Pettersill vnnd pfeffer Koerrnner vnnd gibs Wenn mann ein hechtten bechtt Legt ihn Auf ein sollche Suppen Ist Auch guett etc.