Ingredients:
- Rindtern (beef)
- lebern von einem Rindt (beef liver)
- Krautt (cabbage)
- Kelbern lebern (calf liver)
- weitten darmb von eim ochssen (cattle intestine)
- lungen (cattle lung)
- mulltter (container)
- Sueessen millchraumb (cream)
- faists (fat)
- lebern (liver)
- lungen (lung)
- Pfeffer stuep (pepper)
- salltzs (table salt)
- rueeben (turnip)
- Kelbern (veal)
Tools:
- faden (thread)
Categories:
Main ingredient: offalPreparation: sausageType: -Von Kelbern Rindtern wuerst von lungen vnndt lebern Nimb ein lebern von einem Rindt Auch der lungen hackh Iedes in sonndterheit gar Clein hackhs dann beede zu samen thues in ein mulltter salltzs thue ein Pfeffer stuep darein vndt ein guets gerings faists das schneidts [62r] darin nit zu Clein es verseuedt sich sonnst gahr geueß dan wol ein Sueessen millchraumb darein rueers durcheinanndter nimb dann die weitten darmb von eim ochssen machs drein nur erlich laer bindts An beeden ortten mit einem faden vnnd vberbrens Sollch wuerst sein fast guet Auf Krautt oder rueeben seind fein lindt Auß einer Kelbern lebern magst Auch wuerst machen mit Raumb oder ohne raumb etc.