Ingredients:
- anis (anise)
- prot (bread)
- air (chicken egg)
- saluan (common sage)
- al (eel)
- haupt (eel head)
- haut (eel skin)
- zagel (eel tail)
- ymber (ginger)
- petersil (parsley)
- pfeffer (pepper)
- saffran (saffron)
- saltz (table salt)
Tools:
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: -Nim ain frischen al vnd tuo den sleim dar ab mit kaltem aschen loes die haut bey haept vnd zewech sy bisz ueber den zagel das sy nicht gar ledig werd hack saluan petersil Nim gestossen ymber pfeffer saffran salvan vnd wuerff es auff den ael vnd zewech die haut wider dariber spreng jn mit saltz leg jn auff ain rost prat jn gar wol vnd gib jn dann ze essen etc.
*Eel skin, stuffed with eel* (Subrecipe Nr. 1) [cooking recipe] Item wann du die haut ab gezogen hast so sneid ab das hapt sewed jn gar wol vnd loes den grat da von vnd hack jn gar klain Nim air vnd schoen prot ymber pfeffer anis vnd saltz vnd fuell die haut nicht zu wol fuell das haupt Ach prat jn gar wol gib jn zu essen