Similar recipes:
Same title: wo10c.84Shared ingredients: wo10c.84, wo10c.85, wo1b.23, wo1c.5, wo3b.71, wo7a.143, wo7a.218, wo7a.219, wo7a.220, wo7b.130, wo7b.199, wo7b.36, wo7b.72, wo8.257, wo8.263, wo8.269, wo8.275, wo8.284, wo9a.40, b4.210, b4.224, b4.235, br1.26, gr1.19, gr1.193, h2a.45, h2b.29, w1.212, w1.236, k1.109, k1.110, k1.111, k1.54, k1.87, so1.15, so1.61, so1.82, so1.83, so1.84, bs2.16, bs2.40, er1.10, b1.42, wo10c.28Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: doughPreparation: deep friedType: Siedegebaeck (deep fried)Schneballen oder Nestell zubachen So mach den taig wie zu den hasenorlen vnd walglen bletz daraus als brait als ain Teller vnd schneid 8 oder 10 schnitz [283v] nach der leng In ain blatz darnach du sie gross wilt haben vnnd hebs dann mit ainer spindel auff allweg ains auff vnd ains nider vnnd leg es Inn ein warm schmaltz bachs resch herab das sy nit braun werden so send sy recht etc.