Ingredients:
- mandel (almond)
- prot (bread)
- kelbrein fuess (calf's trotters)
- honig (honey)
- nuessen (nut)
- petersily saft (parsley juice)
- saffran (saffron)
- schaff fuezz (sheep's trotters)
- weichsel (sour cherry)
- wurcz (spice)
- fuss (trotters)
- wein (wine)
Tools:
- schussel (bowl)
Categories:
Main ingredient: -Preparation: aspicType: show dishWildu machen ein sulcz aus vier varb So nim kelbrein fuess oder schaff fuezz vnd di sewd piz di pain da von vallen vnd mach dann die sulcz ab Die gruen varb ist mit petersily saft da tue der fuss vnter vnd la si dar vnder sieden vnd di treib durich di fuess far Die swarcz varib von weichsel oder prenten prot do due der fuss auch vnter die gelb mit saffran vnd wurcz si all vier di weiss ist von mandel oder von nuessen dy treib durich vnd [89v] sewd ygleichew varb besunder vnd tue ein wenig wein dar ein dann vnder die weissen nicht wann si geruen vnd wem due si dann auff wollest gissen so salb di schussel mit honig vnd la di sulcz vberslahen so rint si nit vnder ein ander etc.