Similar recipes:
Same title: k1.128, so1.103Shared ingredients: w4.129, w4.146, w4.21, w4.58, so1.102, so1.103, so1.104, so1.105, so1.62, bs2.42, db1.15, db1.45, wo7b.72, wo8.240, wo8.242, wo8.244, wo8.252, wo8.254, wo8.256, wo8.259, wo8.264, wo8.277, wo8.279, wo8.294, wo9a.119, wo9a.44, wo9a.91, b1.21, wo10c.70, wo10c.76, wo10c.91, wo10c.93, wo1b.20, wo1b.25, wo1b.6, wo3b.164, wo3b.191, wo7a.203, wo7a.209, wo7a.66, wo7a.67, wo7a.69, wo7a.83, wo7b.207, wo7b.208, wo7b.210, br1.10, br1.11, br1.29, br1.31, bs1.1, gr1.12, gr1.24, h2a.57, k1.109, k1.127, k1.128, k1.129, k1.130, k1.131, k1.15, k1.88Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: pureeType: -§ xlv Ein guotz mueslin von eiern suede herte eier vnd schelle sie schon vnd hacke sie gar klein vnd see mell darvnder mit milch vnd tuo die eier darin temperier es wol vnd ruere es darnach in einer heissenn milch so wirt ein guot muos daruß vnd las siedenn als ein kinds muoß ruer es daz es nit an Bruenn