Ingredients:
- praet (cut of fish)
- visch (fish)
- hechten praeten (northern pike filet)
- gwurcz (spice)
Tools:
- czway holczen czwayer repphuener geleich wen man dy zu samen druckt daz wirt ein formm czwayer rebhuener (partridge mold)
Similar recipes:
Same title: b4.2, bs1.111, gr1.138, gr1.163, gr1.164, gr1.264, w1.2, pa1.49, pa1.75, er1.1, b1.3Shared ingredients: b4.2, b4.3, bs1.112, gr1.138, gr1.139, gr1.264, gr1.265, pa1.49, er1.1, er1.2, wo3b.58, wo3b.59, wo7a.85, wo7a.86, wo7b.225, wo7b.226Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishItem hays graben czway holczen czwayer repphuener geleich wen man dy zu samen druckt daz wirt ein formm czwayer rebhuener So nym visch vnd thu dy graeten dar aws vnd thu dy suppen da von vnd hack daz praet vnter ein ander gar chlayn vnd gwurcz es wol ab vnd sewd es wol mit dem holczen daz ist ein formm als ein repphueen vnd spick es mit gruen hechten praeten