Ingredients:
- mandel (almond)
- kuem (caraway)
- Imber (ginger)
- schmalcz (lard)
- muscat (nutmeg apple)
- Repphuner (partridge)
- pret (partridge breast)
- repphuneren (partridge sausage meat)
- schweinen darmm (pig intestine)
- schweins praet (pork sausage meat)
- chelbren prat (veal sausage meat)
- wein (wine)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: game poultryPreparation: sausageType: -Wurst von Repphuner Wildw machen gut wurst von repphueneren so nym repphuner vnd schweins praet vnd loez daz pret schon von den repphuner hastw des schweines prat von den repphuneren nit so nym chelbren prat vnd hack es chlain wurfflat vnd thu kuem dar vnter wildw sy retlich haben so schneyd muscat dar vnter vnd nym [279r] dan einen schweinen darmm vnd schmalcz vnd fuls dar eyn vnd prat sy schon vnd mach dar zu ein salse von wein vnd mandel vnd Imber vnd gib dan