Ingredients:
- Mandeln (almond)
- mandelmilch (almond milk)
- bredig der vische (cut of fish)
- fischen (fish)
- bruhe (fish broth)
- Ingweide (fish guts)
- rysze (rice)
- wurtz (spice)
- zucker (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
- wiessem brode (white bread)
Tools:
Categories:
Main ingredient: nutsPreparation: pureeType: sweetEin Muesz von Mandeln vnd fischen Nym das Ingweide vsz Reynige vnd hacks wol wart vff die gallen Nym das bredig der vische Sueds ab ane wurtz mit wasser das Seige abe Thu die bruhe hyn vnd Stois die visch gar wol mit mandelmilch vnd mit wiessem brode geweicht In mandelmilch Tribs durch mit gesodem weichem rysze Thue isz In ein phan vber ein fuher Lois erhitzen Ruere isz wol vnd versaltzs nit Ists zu dicke so thu mer mandelmilch dar zue Machs ab mit zucker vnd Setzs fuer