Ingredients:
- tzymeryntenn (cinnamon)
- yngwer (ginger)
- letzeltenn (gingerbread for sauce)
- Zucker (unrefined cane sugar)
- wein (wine)
Tools:
- salszenn schussell (bowl)
- Tuch (cheesecloth)
- pfannenn (pan)
Similar recipes:
Same title: b4.120, b6.30, br1.36, gr1.257, gr1.53, h2a.5, h2b.3, w1.124, w4.115, bs2.4Shared ingredients: wo8.125, wo8.142, wo8.203, wo8.222, wo8.56, wo8.67, wo9a.32, wo9a.73, wo9a.73#sub1, b6.30, br1.36, gr1.166, h2a.5, h2b.3, bs2.4, wo8.123, wo8.123#sub1Same ingredients in following recipe: 1Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: spicesPreparation: sauceType: -Ein salszenn von letzeltenn Nym ein gutenn letzeltenn Vnd schneyd denn In dunne snyten als ein pfeffer brot Vnd sewd In ab mit wein Vnd reyb es durch ein Tuch als einenn pfeffer Vnd nym dar vnter tzymeryntenn Vnd yngwer als vil du wilt Vnd welle es In eyner pfannenn Vnd gewß denn In die salszenn schussell Vnd thue einen Zucker darann vnd gibs hin