Ingredients:
- Gans (goose)
- gens kroesz (goose offal)
- prod (goose offal broth)
- flugel (goose wing)
- mulch (milk)
- saffrann (saffron)
- saltz (table salt)
- wasser (water)
- ayer totterr (yolk)
Tools:
Categories:
Main ingredient: poultry offalPreparation: -Type: -Ein essenn von gens kroesz Nym ein Gans die nicht Zu Alt sey Vnd nym da von das kroes Vnd die flugel Vnd die diech Vnd stecks In einen hafenn der eng sey Vnd gewsz wasser dar auff Vnd setz auff einenn dryfusz der vnden offenn sey Vnd bedeck denn hafenn das der smack icht ausz gee Vnd sewd das kroeß besunder Vnd saltz die gansz Vnd sewd sie In demm prod vntz sie trucken sey Vnd nym danne ein suesse mulch Vnd vj ayer totterr vnd saffrann Vnd gewsz die matery In die gans vnd lasz sie errwallenn