Ingredients:
- air (chicken egg)
- taig (dough)
- melb (flour)
- smalcz (lard)
- czucker (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
Tools:
Similar recipes:
Same title: b3.9, b4.148, b4.216, br1.28, bs1.140, gr1.92, w1.152, w1.218, w4.156, db1.44, er1.37, wo10c.81, wo10c.90, wo1a.50, wo3b.104, wo8.256Shared ingredients: wo1a.50, wo1b.20, wo3b.104, wo7a.199, w1.152, wo7b.72, b4.148, gr1.228, gr1.92Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: pastryPreparation: deep friedType: -Item wil dw von gepachen ding chochen So nym siednuß wasser vnd Reib melb dar ein vnd czw reib das wol doch das es pey der dich beleyb So nym vnd slach iiij air dar ein vnd misch das woll So streich denn taig mit einem loffel auff den anderen In die phann mit smalcz wenn es gepacht so sol man es mit czucker salben