Ingredients:
- chum (caraway)
- hueneren (chicken)
- air (chicken egg)
- smalz (lard)
- zwiuall (onion)
- pheffer (pepper)
- pheffer prott (pepper bread)
- hassen (rabbit)
- condiment (sauce)
- salcz (table salt)
- esseich (vinegar)
- wasser (water)
- wein (wine)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: boiledType: -Item wil dw hueneren chochen so nym altew huener vnd pratt sy halbew vnd hack sy dan czw stucke vnd da hals suppen vnd halswasser dar In sewdt sy das sy marb werden nym zwiuall vnd hack vnd sew sy waich In wenig wein smalz vnd In wenig wasser nym pheffer prott chum herdt air salcz esseich vnd ein wenig pheffer vnd meng das czw samen vnd mach sy vnd gewß die zwiuoll czw dem gemallen gewß das auff die hueneren laß es sieden eben dick In dissem condiment mag man aller lay pratten machen aber den hassen pratten sol man lassen pheffer